Barça

Laporta no diu res de l’equip en la presentació de Barça Games

El president. El dirigent no es va pronunciar sobre la situació esportiva en l’acte de la plataforma de videojocs

Després de la desfeta a Hamburg contra el Xakhtar, que Joan Laporta no va veure en directe perquè per temes de salut no pot viatjar en avió i no es va desplaçar, el president va aparèixer públicament ahir. El màxim responsable del club blaugrana va participar en l’acte de presentació de Barça Games, dut a terme al museu temporal del Barça, en què va explicar en què consisteix aquest projecte. No va dir res sobre la situació esportiva del primer equip. A l’arribada, va ser interpel·lat pels mitjans acreditats, però no va fer declaracions, tampoc en la sortida, i durant l’acte no va referir-s’hi. No obstant això, la confiança del president tant en Xavi com en la plantilla és, ara mateix, màxima.

Sí que va parlar de Barça Games, la primera plataforma mundial de videojocs creada per un club esportiu. L’esmentada plataforma neix a partir de la col·laboració entre el Barça, Mas Ros Media i Firesports, i els usuaris tindran accés a una sèrie d’activitats que fomentaran la interacció amb altres aficionats. “La creació d’aquesta plataforma respon a la clara aposta del club de continuar sent líders davant les noves oportunitats i impulsar la construcció de l’Espai Barça Digital, agrupant en una mateixa comunitat digital tots els culers que tenim arreu del món i reforçant també el seu sentiment de pertinença al Barça”, va explicar Laporta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)