Barça

Cancelo: “El partit contra el Porto és una final”

Joao Cancelo ha parlat aquest migdia en roda de premsa abans del Barça- Porto de demà. Les seves declaracions més destacades:

El partit contra el Porto

“Crec que s’afronta com una final. Sabem de com important és el partit per l’equip i pel club classificar-nos. El dia del Xakhtar ho haguessim pogut fer i el de demà és importantíssim. És una final”

Nivell de confiança de l’equip

“Els últims partits no hem jugat com volíem. Ja contra el Rayo vam tenir bones sensacions, però no va ser un partit de 10. Hem de millorar. Han tornat jugadors importants. I ara tenim unua oportunitat de fer un bon partit per agafar confiança”

Crítiques premsa afecten?

“A mi no m’afecten. Ja soc una mica més adul però tenim un equip molt jove i és normal que afecti a alguns. Això és el Barça i hem de saber bregar amb la pressió”.

Nervis en l’equip?

“El futbol hi ha moments en què no estàs tant bé i ara no estem fent les coses com quan vaig arribar. El futbol et dona oportunitats d’hora i ara la tenim. Tenim un equip jove i de molta qualitat. Ara, a més tenim a Frenkie, que és algú que ens dona molt”.

Falta un canvi de mentalitat?

“No crec que ens falti mentalitat guanyadora. Jo sempre he vist el Barça guanyar. Tenim un equip molt jove i potser no té l’experiència que tenim els més madurs de l’equip. Però això s’agafa any a any. Demà esperem fer una bona actuació per aconseguir la victòria”.

Què li falta a l’equip i a tu?

“Crec que vaig començar bé. Tampoc estic malament. Però és un moment no tan bo de tots. Això no és d’individual, sinó en el col·lectiu. Ho aconseguirem perquè estem treballant cada dia i tots tenim molta ambició”.

Motivat especialment per ser del Benfica?

“Soc del Benfica, el màxim rival del Porto, però ara defenso al Barça. No m’ho agafo així. Vull guanyar pel Barça”.

Diferències entre Pep i Xavi

“Tots els entrenadors tenen maneres diferents d’interpretar el joc. Estic agraït a Pep, em va fer millorar i també a Xavi, que m’ha donat l’oportunitat d’estar aquí. Al Barça tinc una motivació extra perquè és el club on sempre he volgut estar i vull guanyar títols”

Lamine Yamal

“És un jugador increïble. Jo amb 16 anys jugava al juvenil... té un talent espectacular. L’intento ajudar amb l’experiència que tinc, parlo amb ell per facilitar-li les coses, quan li passo és perquè tingui situació u contra u, i ell també m’ajuda.

Joao Félix

“Està entrenant molt bé. Té una gran actitud als partits i als entrenaments. No esta tenint la sort, però està en el camí correcte.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)