Barça

Com seria la superlliga?

El format. La competició consistiria en 64 equips dividits en tres grups i seria oberta, basada en el mèrit esportiu sense membres permanents

A22 Sports Management va publicar la seva proposta de superlliga, consistent en 64 equips participants en categoria masculina i 32 equips en categoria femenina, i va assegurar que la participació en la competició estarà basada en el mèrit esportiu, sense membres permanents, canviant així un dels aspectes que més polseguera havia aixecat.

En la competició masculina els equips es dividirien en tres lligues (Star League, Gold League i Blue League), sent de 16 equips les dues primeres categories i de 32 la tercera. En aquestes tres lligues es produirien ascensos i descensos, mentre que l’accés a la Blue League, la tercera categoria, es faria en base al rendiment a les lligues nacionals. El format de competició seria amb grups de 8 equips amb partits d’anada i tornada, amb posteriors eliminatòries per decidir els campions, els ascensos i els descensos. En la primera edició de la competició, fixat per la temporada 2025/26, els clubs serien seleccionats a les diferents lligues amb criteris transparents basats en el rendiment dels darrers anys.

Pel que fa a la retransmissió televisiva dels partits, la idea és oferir-la a través d’una plataforma de streaming que permetria veure tots els partits en directe i de franc a tots els espectadors.

Competició femenina

També hi hauria competició femenina i el format seria exactament el mateix, però amb només dues lligues (Star League i Gols League) de 16 equips cadascuna.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)