Barça

Oposició majoritària

Refús general. La majoria de grans clubs europeus rebutgen el projecte de la Superlliga

Tot i la resolució del TJUE, en aquests moments sembla difícil que la Superlliga es pugui engegar ja que cap dels grans clubs europeus li dona suport. I és que només el Nàpols es va mostrar favorable a la competició, en què hi ha el Barça i el Real Madrid, mentre que ahir van ser uns quants els que van mostrar el seu rebuig. El Manchester City, el Chelsea, el Tottenham, l’Atlético, el Manchester United, el Bayern, l’Inter, la Roma, el Dortmund i el PSG són alguns dels que es van pronunciar per fer costat a la UEFA i a l’Associació Europea de Clubs (ECA). En aquest sentit, Nasser al-Khelaïfi, president del PSG i també de l’ECA, va criticar la Superlliga. “Volen promoure una Superlliga, cosa que em sembla molt estranya quan un trofeu com la Champions ha demostrat ser positiu”, va afirmar. “Si tenim el millor durant anys, per què hi ha algú que no en vol formar part?”, es va preguntar.

‘Guanya-ho al camp’

La UEFA, la FIFA, l’ECA, el sindicat de futbolistes FIFPro Europa, l’EPFL (lligues) i FSE (aficionats) van fer una campanya per mostrar el refús a la Superlliga. Amb el lema Guanya-ho al camp, aquests col·lectius van llançar un missatge conjunt, al qual van adherir-se molts clubs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)