Barça

L’any comença fort a can Barça

Calendari. El conjunt entrenat per Xavi Hernández visita demà passat Las Palmas i, tot seguit, comença a caminar en noves competicions, la copa i la supercopa

El 2024 arrenca fort per al Barça. Després de l’aturada nadalenca, una bassa d’oli gràcies a la irrupció de Sergi Roberto contra l’Almeria (3-2), que amb un doblet va donar la victòria a l’equip culer, torna la competició. I ho fa immediatament i amb nous títols en joc. Ja demà passat (21.30 h), el conjunt orientat per Xavi Hernández visita Las Palmas en la lliga. Com sempre, la victòria és imperativa, però la situació en el campionat la fa encara més necessària. I és que el conjunt blaugrana és a set punts del lideratge, ocupat pel Real Madrid –que rep demà el Mallorca (19.15 h)– i el Girona –que rep també demà l’Atlético (21.30 h). No és un rival fàcil, el groc, molt ben dirigit per Francesc Xavier Garcia Pimienta, és un dels conjunts que millor juga. Tres dies després, el diumenge dia 7 (21 h), els culers començaran a caminar en la copa al feu del Barbastre, per tot seguit desplaçar-se a l’Aràbia Saudita per disputar el primer títol de l’any, la supercopa. El dijous 11 (20 h) se les haurà amb l’Osasuna i si guanya s’enfrontarà el diumenge 14 (20 h) en la final al Real Madrid o l’Atlético, que juguen l’altra semifinal.

Marcos Alonso haurà de ser operat

El Barça va confirmar que Marcos Alonso haurà de passar per la sala d’operacions. D’aquesta manera, el lateral esquerre se sotmetrà la propera setmana a una intervenció quirúrgica per solucionar els problemes lumbars que presenta des de fa setmanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)