Barça

De Jong: “Soc al club que sempre havia somiat, em sento bé aquí”

El migcampista holandès Frenkie de Jong ha concedit una entrevista a NOS en la qual repassa diversos aspectes de la seva carrera i la seva situació actual al Barça. El futbolista ha tornat a fer una declaració d’amor al seu club tot i les dificultats actuals que travessa a nivell esportiu i, sobretot, econòmic: “Soc al club que sempre havia somiat, em sento bé aquí, estic satisfet al Barça i això és una cosa que és difícil de dir”, ha dit De Jong, que respecte al rol que té a l’equip ha declarat: “Ser decisiu està lligat a fer gols i assistències, en el cas de la meva posició és diferent. Vull ser important d’una altra manera i encara puc donar passos endavant, no estic al punt en el qual vull estar”.

Pel que fa al moment de joc de l’equip, Frenkie no sap del tot què pot estar passant: “Tenim una plantilla amb talent però no hem estat suficientment consistents. No sé les raons que hi ha per això”, ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)