Barça

La competició no s’atura

Entrenament. L’equip s’exercita després de la desfeta amb el Vila-real i de saber que Xavi no seguirà el curs vinent ja pensant en demà passat, quan rebrà l’Osasuna

Després de tot, la normalitat va instaurar-se a la ciutat esportiva Joan Gamper. I és que la competició no s’atura. De seguida, demà passat, dimecres, el Barça té una oportunitat per redimir-se després de la dura derrota (3-5) de dissabte contra el Vila-real, en un nou partit de lliga al Lluís Companys, en què rebrà l’Osasuna (19 h). Serà el primer dia que l’afició culer es trobarà amb Xavi després d’anunciar que plega a final de campanya. Amb la mirada posada, doncs, en aquest enfrontament contra el conjunt navarrès, va exercitar-se ahir la plantilla amb, és clar, Xavi al capdavant al camp Tito Vilanova. L’entrenament, en què van participar tots els jugadors disponibles del primer equip, a més dels del planter Ander Astralaga, Diego Kochen, Marc Guiu, Pau Cubarsí i Héctor Fort, va ser de recuperació i compensació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)