Barça

Ona Batlle: “Volem el ple de victòries”

Ona Batlle, una de les incorporacions del Barça aquesta temporada, valora positivament la seva adaptació i el seu rendiment en el que portem de curs. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Estímuls per a demà

“És veritat que estem classificades, però jugar amb el Barça i voler guanyar-ho tot fa que afrontem el partit amb moltes ganes. Volem fer el ple de victòries i demostrar que seguim fortes en la Champions. Volem la victòria”.

Nota a la seva temporada

“Ha estat positiu l’inici. L’adaptació ha estat molt fàcil, però tinc molt per a millorar. Ara estic jugant a l’esquera, però tinc polivalència. Tocar continuar millorant i fer-me forta”.

Ha superat les seves expectatives?

“Òbviament, quan vaig venir al Barça sabia l’exigència d’estar aquí i el que és jugar de titular. Tenia molts objectius. La meva posició és de defensa, però tinc molta profunditat i això ajuda. Amb la manera que tenim de jugar, arribo més. Sabia què havia de fer. Vull ajudar l’equip”.

Suport de l’afició

“Estic molt contenta d’haver tornat a casa i de sentir el suport dels culers. És molt especial”.

Lesions de creuat

“És cert que és molt trist continuar tenint notícies de lesions tan greus. No soc una experta, però s’hauria d’intentar, entre tots, gestionar les càrregues, el descans i s’hauria de buscar una solució perquè cada vegada s’està veient més. El nivell professional està creixent, s’està exigint més a les jugadores i hem de preparar-nos millor. Entre tots hauríem de mirar i buscar solucions”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)