Barça

Tràmit amb estímuls

Champions League. El Barça tanca la fase de grups amb un partit intranscendent a Lisboa, però amb la voluntat de seguir preparant-se per al que ve

Amb la tranquil·litat d’estar fent les coses bé partit a partit i setmana a setmana, el Barça afronta la darrera jornada de la fase de grups de la Champions amb tota la feina feta i amb més interès pel futur que pel present. Les recuperacions de Rolfö, cada vegada més a prop de rebre l’alta mèdica, i Alèxia, que ha començat a córrer; el futur d’Oshoala, a punt de concretar la seva sortida del club; el futur entrenador –fins i tot també el del masculí, un dels temes que es van tractar en la roda de premsa prèvia–, o el sorteig de la setmana que ve. Perquè amb la classificació per a quarts assegurada, així com la primera plaça del grup, tots els ulls se centren en dimarts que ve, quan se sortejarà el camí fins a Bilbao. Abstret de tot això, l’equip de Jonatan Giráldez se centra a continuar guanyant cada partit i convertir-lo en un exercici de millora i preparació per a tot el que ha de venir, que no és poc.

El Barça s’acomiada d’Europa fins al mes de març. Ho fa a Lisboa i contra el Benfica (21 h). Un partit sense res en joc, ja que les portugueses també viuen en l’eufòria: la que va significar accedir als quarts de final per primer cop en la història la setmana passada.

Preparació

Duel, doncs, perquè Giráldez reparteixi minuts, provi coses i perquè pugui mantenir la concentració i la mentalitat competitiva de tot l’equip, obstinat a guanyar-ho tot. Continuarà havent-hi canvis en l’onze, alguns obligats. I és que el Barça va volar cap a Portugal amb una baixa d’última hora, la d’Irene Paredes, amb un virus respiratori. Canvis en l’onze, però sense passar-se. “No hem de confondre l’objectiu de preparar les jugadores perquè segueixin millorant amb el fet de donar un excessiu descans. Cal fer un equilibri. Sabem els estímuls que volem donar i hem d’aprofitar el partit per continuar millorant”, va assegurar Giráldez en la prèvia. El tècnic va admetre que la imatge de l’equip està sent molt bona jugui qui jugui i va posar com un dels objectius d’avui mantenir la porteria a zero contra un Benfica que el curs passat va poder fer dos gols al Barça. “Hem d’oferir la millor versió. Això no va d’estar classificats, sinó de preparar-nos per al que ve.” Venen moltes coses i el Barça vol estar a to.

LA PRÈVIA

Jugui qui jugui, la imatge de l’equip és molt bona. Hem d’oferir la millor versió
Jonatan Giráldez
entrenador del barça
Estem classificades, però afrontem el partit amb moltes ganes. Volem el ple de victòries
Ona Batlle
jugadora del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)