Barça

Guardiola dona la raó a Xavi: “La pressió del Barça no es pot comparar”

Pep Guardiola ha estat l’últim a parlar sobre la decisió de Xavi d’abandonar el Barça el proper 30 de juny. En la roda de premsa prèvia al duel contra el Burnley, el tècnic del Manchester City ha donat la raó a Xavi, deixant clar que la pressió que hi ha a Barcelona no és comparable amb la que s’està tenint a Anglaterra. “No podem comparar la pressió que tenim a Anglaterra amb la d’Espanya, segons la meva experiència. És mil vegades més alta i dura. Per a un entrenador, aquí és un bon lloc per estar. Per descomptat que hi ha molts partits i sis rodes de premsa a la setmana, però la pressió que sents al Barça no és comparable amb la de cap club”, ha assegurat Guardiola.

Hores abans, Xavi havia confessat que ha parlat amb Guardiola sobre el que significa ser tècnic del Barça: “Entrenar el Barça és cruel per les crítiques i el poc valor que es dona al treball del míster. Així ho sento i sempre intento expressar el que sento. Et fan sentir que no vals, és una cosa que he parlat amb el Pep Guardiola i Ernesto Valverde”, va expressar l’egarenc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)