Barça

Cap més moviment

Mercat blaugrana. La falta de ‘fair play’ deixa el Barça sense marge de maniobra i li impedeix efectuar més fitxatges en la finestra d’hivern

El Barça acabarà la temporada amb el que té. L’entitat blaugrana continua lligada de mans i peus amb el fair play i, sense marge per poder inscriure cap més futbolista, va tancar el mercat de fitxatges d’hivern amb l’única incorporació de Vitor Roque. Com va fer amb Gavi per fer lloc al brasiler, el club havia explorat la possibilitat de recórrer a la normativa de LaLiga que permet, en cas d’una baixa de llarga durada com ara la de Balde, anar al mercat, però finalment ho va desestimar. Xavi, d’aquesta manera, es queda sense el migcampista que havia demanat.

Un pessic per Akieme

El traspàs d’Akieme, de l’Almeria a l’Stade de Reims per 10 milions d’euros, deixarà diners a les arques culers. Quan el lateral va fitxar pel club andalús per 3,5 milions d’euros, el Barça es va reservar el 10% de la plusvàlua d’una futura venta, per la qual cosa els blaugrana ingressaran 650.000 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)