Barça

“Jo soc qui representa millor l’estil del Barça”

Luis Enrique Entrenador del PSG

Una mica més tard del que es preveia, passada la una del migdia, Luis Enrique va comparèixer a la sala de premsa de la ciutat esportiva del PSG, a Poissy, a uns 30 quilòmetres de París, on l’equip que orienta va fer l’última sessió abans del matx d’aquesta nit. “És un partit especial i diferent per mi”, va començar. “Amb el Barça hi tinc una relació d’amor total, però soc un professional”, hi va afegir. “Em dec al club que em va donar confiança, crec en el projecte i li vull donar victòries i títols”, va manifestar l’entrenador, que, com sol fer, no va donar pistes sobre el que pugui plantejar avui. “Ja ho veureu”, es va limitar a dir.

Sí que va sortir del guió, el tècnic asturià, quan se li va preguntar per Xavi. Qui representa millor l’estil blaugrana, ell o l’actual preparador culer? “Sense cap mena de dubte, jo”, va reblar. “No, no, no és una opinió, mireu les dades: en termes de possessió de pilota, en ocasions de gol, en pressió alta, en títols... sense cap mena de dubte, jo”, va continuar. “Evidentment, hi haurà qui pensarà diferent, però vaja, no en tinc cap mena de dubte: jo”, va reiterar. I, després, sobre el paper de la figura del de Terrassa a la banqueta, també va ser força tallant. “Sento punxar el globus, però al Xavi entrenador no el conec de res. No he tingut la sort que m’hagi entrenat”, va indicar. “Conec el Xavi company, perquè vam compartir anys i vaig ser el seu capità. I també conec el Xavi jugador, perquè vaig ser el seu entrenador. Al Xavi entrenador el conec com qualsevol aficionat”, va completar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)