Barça

Laporta: “No canviaria cap jugador dels nostres per un del PSG”

Ja a París, Joan Laporta ha parlat pels mitjans oficials del Barça. El president ha parlat de les sensacions prèvies al partit que enfronta avui (21 h) als culers amb el PSG en el duel d’anada dels quarts de final de la Champions League. “Fa quatre anys que no som a uns quarts de final de Champions, ara hi som. A més en uns quarts de final a París. París i Barcelona, dos ciutats que estan unides per moltes coses. També per la rivalitat que hi ha entre PSG i Barça, els dos equips tenim una trajectòria d’enfrontaments i serà un gran partit”, ha manifestat Laporta, que ha afegit: “Hem d’intentar encarrilar l’eliminatòria.”

El dirigent ha mostrat tota la confiança en la plantilla. “Els veig molt bé. Molt motivats, molt concentrats, molt units. Tant els jugadors, el Xavi i l’staff. Creiem en ells, perquè ells creuen en les seves possibilitats”, ha dit. “Veritablement és un plaer tenir aquests jugadors i no en canviaria a cap dels nostres per algú del PSG”, ha indicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)