Barça

“Els dos tenim l’ADN; busquem el mateix”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

Després que parlés Luis Enrique, a la tarda, just abans de l’entrenament del Barça al Parc dels Prínceps, va parlar Xavi Hernández. D’aquesta manera, a la sala de premsa de l’estadi on aquesta nit es disputarà l’enfrontament, el tècnic culer va haver-se de referir a les paraules prèvies del preparador del PSG en què va assegurar que representa millor l’estil blaugrana que ell. “Ho he vist”, va dir somrient i traient ferro a tot plegat. “És Luis Enrique, ja el coneixem. Hi tinc molt bona relació personal i, a més, penso que és un dels millors entrenadors del món”, va seguir. “Tant ell com jo busquem el mateix. Els dos tenim ADN Barça, com Pep Guardiola o Mikel Arteta, quatre entrenadors que som en els quarts de la Champions. Podem presumir-ne, no cal competir. Demà [per avui] buscarem el mateix: pressionarem alt, amb sortida de pilota des del darrere, a veure com ens contrarestem... i, a partir d’aquí, serà feina dels futbolistes. Busquem el mateix; aquest ADN, que tant ens enorgulleix”, va afegir-hi. “No hi ha polèmica”, va completar.

Tot i això, Xavi va aprofitar per posar la pressió al bàndol dirigit per l’asturià. “Ells són els favorits”, va manifestar. “Són un equip preparat per guanyar la Champions. Conec bé els qatarians: aquest és el seu objectiu”, va indicar. Mentrestant, va definir amb la paraula “il·lusió” la manera com afronta el grup que entrena el matx. “Estem molt motivats i arribem en el millor moment de la temporada”, va cloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)