Lliga femenina

L’anterior final, prèvia a l’esclat de la pandèmia

L’Spar Girona i l’Avenida es veuen les cares cada dos per tres, però la d’aquesta tarda serà la primera final que juguin des de la del 8 de març del 2020 a Salamanca (76-58), una setmana abans que l’esclat de la pandèmia obligués el món sencer a aturar-se.

La temporada passada, en la supercopa, els dos candidats a alçar avui la copa es van veure en la semifinal amb el nou format establert per la FEB (74-78 per a les castellanes) i, amb el València eliminant l’Uni en la semifinal del play-off de lliga, a doble partit, eren les taronges les que van deixar el club gironí fora de la final pel títol de lliga per primer cop des del 2015, quan Girona va celebrar la seva primera lliga amb Roberto Íñiguez a la banqueta de Fontajau aquell memorable dia de Sant Jordi. L’Avenida va endur-se els dos partits en la lliga regular 2020/21 i, els dos de la bombolla de Salamanca en l’Eurolliga, després que l’Spar fos el primer a derrotar-les en la semifinal de copa la temporada passada (78-91).

El partit d’avui és el quart des del 9 de març entre els dos equips, que es tornen a veure les cares a Girona el divendres de Setmana Santa en la fase regular de la lliga. L’Uni ha guanyat dos cops el rival d’avui (lliga i Eurolliga) i l’Avenida tres (Eurolliga i semifinals de la supercopa).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)