Espanyol

Chen Yansheng posarà 38 milions més

Economia. El president blanc-i-blau capitalitzarà part del deute que té la matriu Rastar amb accions del club . El moviment es farà en una junta extraordinària el 21 de juny i dotarà l’entitat de més flexibilitat econòmica

L’Espanyol ha anunciat una Junta d’Accionistes extraordinària que tindrà lloc el 21 de juny i de manera telemàtica i que tindrà un impacte directe en les comptes del club. L’entitat blanc-i-blava convertirà part del deute amb la seva matriu, el Grup Rastar, en accions, augmentant així el valor del club en 38 milions d’euros. Aquest moviment és una sorpresa i no s’havia publicitat. Es va aprovar ahir en una reunió del consell d’Administració i servirà per alleugerir el límit salarial del primer equip i, de retruc, dotar l’entitat de més flexibilitat de tresoreria en el seu retorn a primera divisió. L’obligació de quadrar les seves xifres econòmiques amb una venda urgent, abans del 30 de juny, i assolir el “Fair Play” financer queda mitigat.

En un altre punt de l’ordre del dia s’ordena una emissió especial d’accions de 190.716 euros perquè els accionistes que ho desitgin puguin ampliar la seva quantitat d’accions al mateix preu de sis euros.

Més enllà d’això, no és la primera vegada que Chen Yansheng ha netejat part gran part del deute històric de l’Espanyol i, de fet, el seu objectiu era accelerar el seu procés de revolució econòmica del club des de fa temps però les obligacions del govern del seu país va frenar la seva expansió. En tot cas, aquesta nova aportació de capital del Grup Rastar és una nova mostra del compromís del president de l’Espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)