Espanyol

Diego Martínez: “Avui hem trobat el premi que se’ns ha negat en els partits anteriors”

El tècnic de l’Espanyol, Diego Martínez, ha comparegut en roda de premsa després d’aconseguir la primera victòria de la temporada. Els blanc-i-blaus s’han imposat per la mínima (0-1) a l’Athletic Club a San Mamés gràcies a un gol de Martin Braithwaite en el 82’. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Valoració del partit

“Estic molt feliç. Vull donar l’enhorabona i les gràcies als jugadors perquè aquest partit la veritat és que és per emocionar-se. Hem hagut de resistir al màxim, i quan un analitza tots els factors que hem hagut d’anar afrontant en forma de canvis sobre canvis, jugadors que han debutat en un estadi com aquest, jugadors que han fet un gran esforç, com Álvaro Fernández i Braithwaite, que amb només dos entrenaments volen ajudar a l’equip, només es pot donar les gràcies. Serà un any dur i per sumar punts haurem de suar sang. L’esforç ha estat sobrehumà. Avui hem trobat el premi que se’ns ha negat en els partits anteriors”.

Com d’important és aquesta victòria?

“Hem de ser conscients de l’any que tindrem. Un any dur, difícil i que haurem de treballar molt els partits. És important valorar cada pas, però saber que serà un any de màxima exigència. Estem preparats. Independentment del resultat d’avui, demà ens hem d’aixecar i continuar treballant. L’equip ha cregut fins al final. La confiança és molt important, però no podem dependre d’un resultat bo o dolent. Aquest any hem de ser formigues i gaudir d’aquest moment que és molt especial. Hem de ser molt ferms i constants, aquest és el camí”.

Tres lesions: Keidi, Calero i Lazo

“La lesió de Lazo és la que em preocupa més per com s’ha donat. El nostre pla de preparació s’ha vist molt alterat, havent de sotmetre a jugadors a minuts de competició que potser no estaven preparats, però l’equip els necessitava i allà estan. Avui també hem assumit aquest risc amb Braithwaite i Álvaro, però és el que som: compromís, creença i, si algú cau en el camí, per això està l’equip”.

Debut de Simo a primera divisió

“Simo porta treballant amb nosaltres tota la pretemporada. És un noi amb bones condicions, però s’ha de tenir paciència amb ell. Aquest debut a San Mamés amb defensa de tres li ha beneficiat. Són petits detalls, però seria molt injust avui parlar només d’un jugador. Quan hi ha compromís, generositat i l’equip ho dona tot, l’equip està viu i tirarem endavant”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)