Espanyol

Omar i Simo viuen “el somni” amb el qual van arribar al club

Martin Braithwaite no va ser l’únic protagonista de la primera victòria de l’Espanyol, diumenge contra l’Athletic Club. A San Mamés, van debutar a la màxima categoria amb el primer equip el central Simo Keddari, de només 17 anys, i el lateral Omar El Hilali, de 18 anys, que ja havia tret al cap al primer equip el curs 2020/21, a segona A.

“És un somni que tenia des que vaig arribar aquí”, explica Omar en declaracions als mitjans del club. “Ara soc un noi més madur, pel pas del temps. La temporada passada no vaig tenir protagonisme al primer equip, i amb treball i constància ha arribat el premi.”

El terrassenc Simo va ser una de les revelacions de la pretemporada, i a Bilbao, dies després que el club va tancar el mercat sense el central que demanava Diego Martínez, va debutar. “Estic molt feliç i molt orgullós. És un somni. De petit semblava impossible, o complicadíssim, però ho hem fet”, ha explicat Simo, que també ha valorat un dels gestos del partit, quan demanava seny als seus companys just després del 0-1: ”Era un missatge que necessitava l’equip. Demanava cap. Ho faig sempre. Ara és amb el primer equip i debutant, i sembla una bogeria, però per mi és normal.”

Tant Omar com Simo estan convençuts que el primer triomf ajudarà molt l’equip. “Ha estat un pas endavant que ens donarà molta energia”, ha dit Simo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)