Espanyol

Una pífia de Pacheco condemna l’Espanyol (1-0)

L’Espanyol ha encaixat aquesta nit la primera derrota de la temporada contra el Tenerife (1-0). Els blanc-i-blaus, que han anat clarament de més a menys, han pagat cara la pífia de Pacheco en el quart d’hora de joc. El porter blanc-i-blau ha regalat l’esfèrica a Enric Gallego en la frontal de l’àrea i aquest no ha perdonat per fer el primer i únic gol del partit. Els periquitos han disposat de nombroses ocasions per igualar el matx, però han estat molt espessos de cara a porteria.

L’Espanyol ha començat el duel amb una marxa més que el Tenerife, i ben aviat han disposat de dues ocasions claríssimes per obrir la llauna. En el minut 4, Nico Melamed l’ha tingut amb un xut llunyà que ha refusat Soriano. En la següent jugada, Pere Milla tampoc ha pogut perforar la porteria rival amb una rematada de cap des de l’àrea petita. Els blanc-i-blaus, sent superiors i portant el ritme del joc, han continuat insistint arribant amb perill a l’àrea rival, però faltava més contundència. Per la seva banda, el Tenerife a mesura que han anat passant els minuts també han començat a inquietar la porteria defensada per Pacheco. En el minut 13, els d’Asier Garitano han disposat de la primera oportunitat amb una rematada de cap de José León. Poc després, ha arribat el gol del Tenerife per una pífia de Pacheco, que en l’intent de sortir amb la pilota controlada ha acabat regalant l’esfèrica a Enric Gallego en la frontal de l’àrea i aquest no ha perdonat enviant la pilota dins la xarxa (16’). Un regal imperdonable que obligava a l’Espanyol a tornar a remar quan ho tenien tot de cara tenint en compte totes les ocasions que estaven generant. Puado ha perdonat un mà a mà claríssim amb Soriano en el 23’. Aquesta ha estat la tònica fins que s’ha arribat al final de la primera part. L’Espanyol, tot i assetjar constantment, no ha estat precís en els metres finals per igualar el matx. En el temps afegit, els de Luis García han reclamat un penal per una caiguda d’Omar a l’àrea local.

En el segon temps, l’Espanyol no ha sortit bé, amb nombroses pèrdues de pilota, sent imprecisos en les passades i donant facilitats al rival perquè fes el segon. De fet, Enric Gallego en el 56’ l’ha fet amb una rematada de cap, però el gol ha estat anul·lat per fora de joc. A l’hora de joc, Waldo ha guanyat per velocitat a Calero, però el seu xut ha marxat desviat. Puado ha perdonat en el minut 81 l’empat amb una rematada de cap que ha marxat fregant el pal.