Espanyol

Luis García: “Hem fet moltes coses bé per, almenys, emportar-nos l’empat”

L’entrenador de l’Espanyol, Luis García, ha comparegut davant els mitjans de comunicació després d’encaixar la primera derrota del curs contra el Tenerife (1-0). Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Valoració del partit

“A la primera part hem marxat amb l’1-0 després de fer uns 45 minuts molt bons. No em quedo amb la situació de Pacheco perquè també me’n recordo de quan va aturar dos penals a Albacete i d’altres actuacions molt bones que ha fet. Hi ha errades en totes les parts, i ja sabeu que per res penalitzo l’error. Ha estat una mala presa de decisió, però és un porter que ens ajuda moltíssim. L’equip mai ha perdut la cara al partit. Ha fet moltes coses bé per, almenys, emportar-se l’empat. Hem de continuar millorant en la millora tant ofensiva com defensiva”.

Què li ha faltat a l’equip en la segona part?

“El Tenerife ha canviat la forma de pressionar. Ja no saltaven de fora, sinó de dins. Hem estat molt precipitats. L’última passada no ha estat lo precisa que tocava. Pot passar quan tens tantes ganes per guanyar. Però en aquests moments és quan s’ha de tenir calma”.

Penal no xiulat sobre Omar

“Em sembla un penal claríssim. Em sembla una jugada molt clara, on Omar li guanya la posició al rival. No podem fer res més que queixar-nos, que no servirà de res. Hem de continuar treballant per millorar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)