Espanyol

És moment de refer-se

Espanyol. Després de la derrota contra el Tenerife, els blanc-i-blaus busquen escalar posicions en la taula contra el Racing de Ferrol

Fa tot just una setmana, l’Espanyol va encaixar la primera derrota de la temporada contra el Tenerife, després de sis jornades invicte. D’aquesta manera, els blanc-i-blaus no només van deixar escapar una oportunitat d’or per col·locar-se líders de la categoria, sinó que van baixar fins a la quarta posició, ara cinquena amb els resultats que, de moment, ens ha deixat aquesta jornada. Aquest vespre, els de Luis García estan obligats a refer-se i sumar tres punts que els permetin continuar ben amunt de la taula i no perdre de vista els seus rivals directes en la lluita per l’ascens. En la roda de premsa prèvia a aquest duel contra el Racing de Ferrol, el tècnic asturià va assegurar que l’equip “va sortir molt reforçat de la derrota contra el Tenerife” i que la van saber “gestionar molt bé internament”. “Creiem en el procés, en l’adaptació i en com està treballant l’equip; sabem que hi ha coses a millorar, però també se’n van fer moltes bé”, va explicar Luis García.

El Racing de Ferrol és un dels equips acabats d’ascendir a Segona A, però això no els fa menys perillosos. Els de Cristóbal Parralo han fet un bon inici de curs, amb 12 punts de 21 possibles, i venen amb la moral a dalt de tot després d’imposar-se al Saragossa 1-0. El factor camp pot ser clau.

4 Partits guanyats 3

2 Partits empatats 3

1 Partits perduts 1

14 Gols a favor 8

8 Gols en contra 6

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)