Espanyol

Luis García: “L’equip ha estat mereixedor de la victòria”

L’entrenador de l’Espanyol, Luis García, ha comparegut en roda de premsa després de la victòria contra el Racing de Ferrol (3-0). Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Valoració del partit

“Ens enfrontàvem a un gran rival. No hi ha partit fàcil a la segona divisió. Qualsevol rival et pot generar ocasions. L’equip ha estat mereixedor de la victòria. Ha fet moltíssimes coses bé, com mantenir la porteria a zero, gestionar bé un partit amb un home més quan anàvem 0 a 0. Contents perquè sumem 3 punts a casa”

Braithwaite

“Excepte el que va fer a Marbella, és un gran professional. Tenim la sort de tenir-lo i gaudir-lo. Avui ha fet un gran partit, no només en la fase ofensiva amb dos grans gols, sinó també defensiva, impedint la progressió del rival. Això per a nosaltres és fonamental”.

Importància de tornar a guanyar

“Independentment que s’hagin quedat amb un jugador menys, l’equip ha fet moltes coses bé per guanyar. Ara ve una marató de partits. Tenim poc temps per recuperar-nos d’aquí a dijous. Aquest partit el comencem a jugar aquesta nit amb un bon descans, hidratació i menjar. Tot això és fonamental per arribar al següent partit amb garanties. Tenim la sort de tenir una plantilla compromesa”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)