Espanyol

L’objectiu torna a ser a prop

Espanyol. Els blanc-i-blaus s’imposen al Racing de Ferrol i es tornen a col·locar en posicions d’ascens directe, a un punt del líder

Espanyol 3 Racing de Ferrol 0

ESPANYOL:Pacheco, Omar, Calero (S. Gómez, 73’), Cabrera, Oliván, Pere Milla (Roca, 67’), Keidi Bare (Aguado, 57’), Pol Lozano (Gragera, 67’), Melamed (Ramon, 57’), Braithwaite, Puado.RACING DE FERROL:Cantero, Delmás (Heber, 84’), Jon García, Castro, Delgado, Carlos Vicente (Cubero, 59’), Bernal, Señé (Manzanara, 46’), Nacho Sánchez, Iker Losada (Brais, 31’), Sabin Merino (Alvaro, 59’).GOLS:1-0 (41’) Braithwaite. 2-0 (47’) Pere Milla. 3-0 (71’) Braithwaite.ÀRBITRE:Quintero González.T.G.:Delmás, Keidi Bare, Nacho i Roca.T.V.:Moi Delgado (vermella directa).PÚBLIC:16.577 espectadors a l’Stage Front Stadium.

L’Espanyol no perd de vista el seu objectiu. Després de dos partits consecutius sense obtenir els tres punts i caure en la sisena posició, ahir va donar un cop sobre la taula imposant-se al Racing de Ferrol. Els blanc-i-blaus, tot i no mostrar el seu millor futbol, es van retrobar amb una victòria plàcida i necessària per dissipar dubtes i per tornar a entrar en zona d’ascens directe a primera. Només un punt els separa del líder de la categoria, el Leganés.

Per a aquest duel, Luis García va optar pel mateix onze de Tenerife, però l’equip no va sortir endollat. En la primera part, li va costar generar perill davant una defensa sòlida i tancada dels de Cristóbal Parralo. Després d’un inici de partit equilibrat, gairebé sense cap ocasió clara per a cap dels dos conjunts, els periquitos van veure com la situació se’ls posava a favor amb l’expulsió amb targeta vermella directa a Moi Delgado per una acció perillosa sobre Omar. L’Espanyol ho va saber aprofitar i, poc després, en el minut 41, Braithwaite va avançar els seus amb una rematada de cap. La segona part, amb un home més, va ser un monòleg blanc-i-blau, i Pere Milla (47’) i un altre cop Braithwaite (71’) van sentenciar el matx.

L’equip ha estat mereixedor de la victòria. Hem sabut gestionar bé el partit i mantenir la porteria a zero