Espanyol

L’Espanyol supera el Racing de Ferrol i se situa a un punt del líder (3-0)

Després de dues ensopegades consecutives, l’Espanyol s’ha retrobat amb la victòria contra el Racing de Ferrol a l’Stage Front Stadium (3-0). Els gols de Braithwaite (41’, 71’) i Pere Milla (47’) han decantat un duel que s’ha posat de cara per als de Luis García quan Moi Delgado ha estat expulsat amb targeta vermella directa per una acció sobre Omar en el minut 28. A partir d’aquest moment, els periquitos han estat superiors i no han deixat escapar un triomf que els permet tornar a col·locar-se en posicions d’ascens directe, a un punt del líder.

L’Espanyol ha sortit amb la idea clara de fer-se amb la possessió de la pilota i ser verticals, buscant amb insistència la porteria rival. El Racing de Ferrol, però, ajuntava molt bé les línies i no deixava espais als blanc-i-blaus perquè aquests generessin perill. De fet, els primers compassos han estat molt equilibrats, sense ocasions clares per cap dels dos conjunts. La primera oportunitat pels de Luis García no ha arribat fins el minut 17, amb un xut llunyà de Nico Melamed que no ha inquietat la porteria defensada per Cantero. Molt més clara ha estat la que ha tingut el Racing de Ferrol (19’), que podria haver suposat el 0 a 1. Rematada de cap de Josep Señé dins l’àrea que refusa sota pals Pacheco en una gran intervenció. El partit s’ha posat més de cara pel quadre català quan en el minut 27 Moi Delgado ha estat expulsat amb targeta vermella directa per una acció amb Omar. El jugador de l’equip gallec ha aixecat la cama més del compte i ha impactat de ple a la cara d’Omar. Els blanc-i-blaus han sabut aprofitar-ho i abans de marxar als vestidors (41’) s’han avançat amb una rematada de cap de Braithwaite després d’una centrada mil·limètrica de Keidi Bare.

La segona part ha començat de manera immillorable per a l’Espanyol. Pere Milla ha situat el 2 a 0 en el marcador amb un xut creuat tot sol davant el porter visitant. A partir d’aquest moment, ha estat un monòleg blanc-i-blau, i en el 71’ Braithwaite ha fet el seu segon gol de la nit per sentenciar el matx. Més enllà d’aquests dos gols, no hi ha hagut més història.