Espanyol

Fer d’Andorra casa seva

Espanyol. Els blanc-i-blaus, que tindran molt suport a les grades, volen sumar a domicili, però ho hauran de fer sense Cabrera

Les expectacions són altíssimes. Totes les entrades venudes, molta afició blanc-i-blava, un duel de proximitat o la figura de Gerard Piqué. Ingredients que han escalfat l’Andorra-Espanyol d’aquesta tarda (16.15 h) i l’han convertit en un duel de màxima importància. “Històric”, tal com el defineix Eder Sarabia, tècnic del club andorrà. L’Espanyol afronta el duel amb la necessitat i l’obligació de millorar la seva versió fora de casa. El tècnic, Luis Miguel Ramis, n’és conscient. Guanyar i recuperar les sensacions, en un duel com aquest, seria un reforç abans de tancar el 2023 a casa contra el Burgos. Per al partit d’avui, Ramis té la baixa de Cabrera, que havia arrossegat molèsties durant la setmana.

Accions legals pel VAR

El club sol·licita la reparació del dany causat després que els jutjats número 32 i 47 de Madrid asseguressin que el VAR havia omès imatges clau en el partit que l’equip va disputar contra l’Atlético en la jornada 35, amb el polèmic gol fantasma de Griezmann i que va acabar amb empat a tres.

6 Partits guanyats 9

4 Partits empatats 5

9 Partits perduts 5

18 Gols a favor 30

24 Gols en contra 20

LA PRÈVIA

Necessitem fer un bon partit a fora i ser nosaltres. Quan ho fem, l’equip és molt potent
Luis Miguel Ramis
ENTRENADOR DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)