Espanyol

Ramis: “A dia d’avui, no ens dona per pujar a primera”

L’entrenador de l’Espanyol, Luis Miguel Ramis, ha comparegut en roda de premsa després de l’empat contra l’Andorra (1-1). Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Amb el que s’ha vist fins ara, aquest Espanyol opta a pujar a primera?

“A dia d’avui, no. Però queda molta lliga per endavant. Avui tenim aquesta sensació, però estic convençut que la canviarem. Treballarem perquè això sigui així perquè coneixem el potencial de l’equip i encara no l’està mostrant al 100% ni molt menys. Queda molt per endavant i treballarem per revertir la situació”.

Plantejament del partit

“En la primera part, posicionalment estàvem bé però no hem ajustat bé la pressió. No arribàvem a cap pilota, no anticipàvem i, sobretot, no ens fèiem amb cap segona jugada. Defensivament hem tornat a no ser agressius. En la segona part, en aquest sentit, hem ajustat una mica més. Ha anat una mica millor, hem tingut millors possessions de pilota, millors moments. A partir del gol, no hem sabut gestionar el partit. Amb 0 a 1, hem de tancar el partit. No ens poden passar aquestes coses. Tots hem d’aportar molt més. En el còmput global, l’empat és el més just”.

Com veu l’equip?

“Ens hem aproximat en algunes coses, però no totes en les que volem. L’equip és capaç de molt més. Ha d’assumir molta més responsabilitat, sobretot fora de casa. Està costant més del que em podia imaginar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)