Espanyol

L’Espanyol s’emporta un punt insuficient d’Andorra (1-1)

L’Espanyol ha marxat de l’estadi Nacional d’Andorra amb un punt, insuficient per les seves aspiracions. Els de Luis Miguel Ramis, que han fet un partit molt gris en totes les facetes del joc i s’han vist clarament superats des del primer instant per un rival amb les idees molt més clares, s’havien avançat gràcies a un gol afortunat en pròpia porta de Pampín en l’intent de refusar una centrada de Puado en el minut 66. Els periquitos han estat incapaços de mantenir la victòria, i han vist com l’Andorra igualava el duel amb un gol d’Iván Gil en el minut 83.

L’Espanyol ha començat el duel pressionant a dalt davant un Andorra arriscat en la sortida de pilota. Ben aviat, Edu Expósito ha aprofitat una errada del porter local Dani Martin per disposar de la primera ocasió amb un xut amb l’esquerra des de fora de l’àrea que ha marxat lleugerament desviat (2’). Amb el pas dels minuts, els d’Eder Sarabia s’han anat trobant més còmodes sobre el terreny de joc, desplegant el seu futbol i aproximant-se amb insistència l’àrea rival. En el minut 12, Lobete s’ha colat per la dreta de l’atac blanc-i-blau i ha avisat amb un xut que ha refusat la defensa visitant. Molt més clara ha estat la rematada de cap de Manu Nieto (22’) que s’ha estavellat al pal. L’Espanyol, totalment desdibuixat i incapaç de fer tres passades seguides, esperava al darrere davant un Andorra superior i amb possessions llarguíssimes. Domini absolut del conjunt andorrà. Els de Luis Miguel Ramis continuaven patint al darrere, i Pacheco ha estat providencial en un mà a mà amb Nieto (32’) per evitar el primer gol del matx. En els últims compassos de la primera part, l’Espanyol ha disposat de dues oportunitats clares per avançar-se. Primer, Braithwaite ha guanyat l’esquena de la defensa i quan ho tenia tot a favor per xutar, el peu d’Adrià Vilanova ho ha evitat. Poc després, Pere Milla ha perdonat en una rematada de cap molt clara des del centre de l’àrea. S’ha arribat al descans amb l’empat a 0 inicial després d’uns primers 45 minuts molt grisos de l’Espanyol.

A la represa, els blanc-i-blaus han sortit amb una altra cara, però tot i això l’Andorra era el que continuava disposant de les arribades més clares. Manu Nieto ha recuperat l’esfèrica al mig del camp i l’ha cedit a Lobete perquè aquest xutés i Pacheco refuses en dos temps. El mateix futbolista també ha desaprofitat una altra ocasió claríssima amb una rematada des de dins l’àrea que ha marxat per sobre el travesser. Abans, Edu Expósito ho havia provat des de la frontal. En el minut 66, ha arribat el gol de l’Espanyol contra tot pronòstic. Centrada de Puado al cor de l’àrea, on hi ha Diego Pampín i aquest en l’intent de refusar l’esfèrica es fa un gol en pròpia porta. A vuit minuts pel final, el conjunt andorrà ha igualat el duel amb una rematada de cap d’Iván Gil. Badada monumental de la defensa periquita, que ha deixat tot sol a Gil perquè rematés a plaer. En els darrers instants, els d’Eder Sarabia s’han bolcat a l’atac, però sense encert. Taules al Principat i nova oportunitat desaprofitada de l’Espanyol per situar-se provisionalment en zona d’ascens directe.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)