1a divisió

Trippier, acusat de trencar les regles d’apostes

Premier. El lateral de l’Atlético s’enfronta a una greu sanció si es confirmen les sospites de la Federació Anglesa d’incomplir les normes sobre el seu traspàs al club ’colchonero’

Kieran Trippier ha estat acusat per la federació anglesa (FA) de trencar les regles contra les apostes en el futbol. El lateral dret de l’Atlético de Madrid s’enfronta a una greu sanció que podria apartar-lo uns mesos del futbol, com li ha passat a Daniel Sturridge.

La FA acusa a Trippier d’incomplir les normes per les apostes sobre el seu traspàs a l’Atlético de Madrid a l’estiu del 2019. La Federació Anglesa estudia demanar a la FIFA una sanció internacional per al jugador colchonero.

L’antecedent.

Sturridge si és considerat culpable. El davanter anglès va ser suspès dues setmanes al juliol de l’any passat per haver proporcionat informació al seu germà perquè apostés sobre el seu possible fitxatge amb el Sevilla, el qual no es va acabar materialitzant. La FA va apel·lar aquesta sanció i al març se li va castigar amb quatre mesos de suspensió, deixant al jugador inhabilitat de tota activitat relacionada amb el futbol fins a juny de 2020.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)