Internacional

La Premier decideix acabar la temporada

Internacional. Els 20 clubs han pres aquesta decisió sempre que es compleixin les condicions mínimes de salut i sense marcar-se terminis ni dates pel retorn definitiu

Els 20 clubs de la Premier League s’ha reunit avui i ha pres la decisió d’acabar la temporada sempre que es compleixin les condicions mínimes de salut i sense marcar-se terminis ni dates. “La lliga i els clubs estan considerant els primers passos temptatius cap endavant i només tornaran a entrenar i a jugar amb l’orientació del Govern, sota l’assessorament mèdic d’experts i després de consultar amb jugadors i entrenadors”, explica el comunicat fet públic aquesta tarda.

“Els clubs han confirmar el seu compromís d’acabar la temporada 2019-20, tot mantenint la integritat de la competició i tenen el suport del Govern. No s’han pres decisions en la reunió i els clubs han intercanviat punts de vista sobre la informació proporcionada respecte al ’Project Restart”, ha explicitat la Premier en el seu comunicat.

La lliga anglesa no posa dates per a un retorn que es pretén que sigui en la segona setmana de juny si la pandèmia ho permet. “Acabem de començar la primera de moltes reunions detallades per a planificar un retorn segur de l’esport d’elit a porta tancada quan, i només quan, sigui segur fer-ho amb l’assessorament mèdic d’experts. El govern està intensificant els seus plans per al retorn de l’esport”, ha dit el Secretari d’Estat de Digital, Cultura i Esport, Oliver Dowden.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)