Internacional

Els clubs italians aposten per acabar la temporada

Seria A. Els 20 clubs han fet una reunió virtual on ha pres aquesta decisió de manera unànime. La Federació és contrària. “Em nego a signar el tancament de la Sèrie A”, diu el seu president

Primer va ser Vincenzo Spadafora, Ministre d’Esports, qui va donar la veu d’alarma en assenyalar al club de la Serie A “a pensar en la pròxima temporada” per la delicada situació provocada pel Coronavirus. Ara, els 20 equips de la lliga italiana han fet una reunió virtual on tots han apostat “unànimement” per acabar la temporada i que els operadors televisius paguin l’última quota corresponent als drets que queda pendent. Així doncs, caldria veure que passa. La Federació Italiana intentarà desbloquejar un acord per continuar amb la competició i parlarà amb els clubs i el govern per trobar una entesa per seguir amb la competició.

Tot i això, el risc de que la lliga acabi és real com ha passat a França o Holanda. Cal recordar que els equips tenen llum verda per a obrir els seus centres d’entrenament el 18 de maig sempre que compleixin amb els protocols sanitaris establerts.

“Volem que torni el futbol és absurd negar-lo, però respectarem la voluntat del Govern”, va afirmar Paolo Dal Pi, president de la lliga oferint “total col·laboració” amb l’Executiu. “Em nego a signar el tancament de la Sèrie A”, ha assegurat el president de la Federació, Gabriele Gravina, que treballa en un protocol mèdic per a tornar als entrenaments que el Govern encara considera “insuficient”. Caldrà veure que passa en els propers dies i quin camí es segueix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)