Espanyol

RDT: “Vull dedicar el gol a l’afició, va per ells”

El protagonista. “No sé si és el meu millor gol però sí el de més dificultat”, ha admès el pitxitxi blanc-i-blau que ja suma 12 dianes en lliga

Raúl De Tomás s’ha convertit en l’home del partit. El davanter ha fet un golàs, d’aquells de traca i mocador, al cap de nou minuts. Una diana estratosfèrica des de la medul·lar i, amb un barret previ, a un jugador de l’Almeria. El madrileny ha completat la seva superba actuació amb un gol de penal i, fins i tot, ha acaronat el hat-trick, però el gol ha estat invalidat de fora de joc. En tot cas, el pitxitxi blanc-i-blau i de la lliga, amb 12 gols, està en un gran moment de forma. “He tingut la sort de fer el gol, però és una acció que he intentat moltes vegades”, ha explicat el futbolista que ha afegit. “No sé si és el meu millor gol, però sí el de més dificultat”, ha admès. La diana té una dedicatòria obligada a la seva família, però més enllà, i la més especial ha anat pels aficionats. Molts d’ells han rebut l’autocar de l’equip en una “motorada periquita” per tot Barcelona. “Vull dedicar el gol a l’afició, va per ells, avui ens han fet una gran rebuda en moto”.

Els seus dos gols han donat una victòria preciosa a un Espanyol que marxa de vacances amb el lideratge a la butxaca. Deixa l’Almeria a quatre punts i supera al Mallorca per un. “Era un partit molt important. Sabíem que si guanyàvem acabaríem líders. Ara a passar bé les festes, però això no ha acabat, queda molt”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)