Espanyol

La FIFA col·loca el gol de RDT en el premi Puskas

Obra d’art. El golàs del davanter de l’Espanyol ja s’entreveu com un dels candidats a millor gol de l’any per l’organisme europeu que ha valorat la dificultat i l’estètica de la diana del madrileny

Raúl De Tomás va marcar diumenge un dels millors gols de la temporada. La diana és una autèntica obra d’art per l’execució i la dificultat. Primer per l’inici de l’acció, on fa un barret al seu oponent, la retallada posterior i la sang freda per executar una vaselina de 55 metres que va sorprendre el porter de l’Almeria. “Ahir, Raúl de Tomás va presentar la seva espectacular candidatura per succeir a Son Heung-min”, ha piulat avui la FIFA des del seu compte de Twitter. El davanter sud-coreà del Tottenham es va emportar el premi al millor gol de la darrera temporada, el premi Puskas, en la gal·la de la FIFA, els anomenats premis ’The Best’. Ara, RDT ja ha vist com el seu gol ha donat la volta al món per la seva espectacular execució. “No sé si és el meu millor gol, n’he fet de bonics, però sí el de més dificultat”, admetia després del partit el golejador que ja suma 12 gols en lliga. “És un golàs i me n’alegro per ell”, deia al seu torn el tècnic de l’Espanyol, Vicente Moreno que destacava la implicació del davanter. “Ens té acostumat a fer coses com aquestes en els entrenaments. S’ha de tenir molta qualitat per fer un gol així”, explicava el capità de l’Espanyol, David López. La genialitat de Raúl De Tomás donarà molt a parlar i, potser, el desembre del 2021 recollirà el guardó a millor gol de la temporada. De moment, ja ha presentat la seva candidatura. Un gol hiperbòlic que ha deixat a molts aficionats sense paraules.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)