Champions

Bons temps a Nàpols

Champions. L’equip de Spalletti encara no ha perdut un sol partit aquesta temporada i avui pot segellar el pas als vuitens de final

La ciutat de Nàpols va viure una època de bonança futbolística durant la dècada dels vuitanta gràcies a la irrupció d’un argentí anomenat Diego Armando Maradona. Guiat pel Pelusa, el club italià va alçar dos scudettos, una copa, una supercopa i una copa de la UEFA. Uns èxits que no van tenir continuïtat, ja que el Nàpols no ha tornat a guanyar cap lliga ni ha deixat petjada a Europa. Només els títols domèstics menors han apaivagat l’enyorança d’aquells anys gloriosos.

Els bons temps semblen haver tornat a Nàpols. Almenys de moment. L’equip de Luciano Spalletti està firmant un inici de curs espectacular. El conjunt napolità lidera la Serie A amb 23 punts, dos més que l’Atalanta, únics dos equips que no han perdut encara. Aquesta imbatibilitat domèstica es trasllada també a la màxima competició europea. El Nàpols encapçala el grup A, amb dos històrics com el Liverpool i l’Ajax, després d’haver sumat un ple de victòries. Han estat tres triomfs plens d’autoritat. En la jornada inaugural, va endossar un 4-1 al conjunt anglès. Victòria còmoda a camp del Rangers per 0-3 i passeig a Amsterdam la setmana passada. Els de Spalleti van vèncer per un contundent 1-6 i aquesta nit, a l’estadi Diego Armando Maradona i un altre cop contra l’Ajax, poden segellar el pas als vuitens de final, fase que no assoleixen des del curs 19/20, quan van enfrontar-se al Barça. D’optimisme no en falta, sobretot amb el rendiment de la jove perla Khvicha Kvaratskhelia. Georgià, de 21 anys, ha fet sis gols i quatre assistències en 12 partits. Qui també s’obre pas és un altre argentí. No és Maradona, però acumula quatre dianes sortint des de la banqueta. Es tracta de Giovanni Simeone, fill de Diego Pablo Simeone, cedit per l’Hellas Verona, amb qui va marcar 17 gols el curs passat. El Nàpols trepitja fort.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)