Champions

El Madrid evita problemes

Champions. Rüdiger salva un punt en l’últim instant i els blancs es classifiquen de forma matemàtica per als vuitens de final de la competició

Xakhtar 1 Real Madrid 1

XAKHTAR:Trubin; Mykhaylichenko, Bondar, Matviyenko, Konoplia; Stepanenko; Zubkov (Taylor, 82’), Bondarenko, Sudakov (Djurasek, 81’), Mudryk (Petriak, 85’); i Traoré (Sikan, 77’).MADRID:Lunin; Lucas Vázquez, Nacho, Rüdiger, Mendy (Alaba, 68’); Tchouameni (Modric, 57’), Valverde (Camavinga, 68’), Kroos; Rodrygo (Marco Asensio, 68’), Benzema i Hazard (Vinicius, 57’).GOLS:1-0 (46’) Zubkov. 1-1 (90’+5) Rüdiger.ÀRBITRE:Orel Grinfeeld (israelià).T.G.:a Konoplia i Bondarenko, del Xakhtar, i a Kroos i Militao, del Madrid.

B. Dortmund 1 Sevilla 1

DORTMUND:Kobel; Meunier (Schlotterbeck, 84’), Süle, Hummels, Rothe (Guerreiro, 46’); Adeyemi (Hazard, 71’), Bellingham, Özcan, Brandt; Malen (Reyna, 71’); i Modeste (Moukoko, 64’).SEVILLA:Bounou; Carmona, Nianzou, Marcao (Joan Jordán, 90’+1), Acuña (Telles, 71’); Jesús Navas (Montiel, 90’+1), Rakitic, Gudelj, Suso (Januzaj, 59’); En-Nesyri (Isco, 59’) i Lamela.GOLS:0-1 (18’) Nianzou. 1-1 (35’) Bellingham.ÀRBITRE:Srdjan Jovanovic (serbi).T.G.:a Özcan, Sampaoli, Carmona, Bounou i Gudelj.

El Madrid i Ancelotti volien enllestir el pas a vuitens com més aviat millor, i els va anar d’un pèl. Els blancs van vorejar la primera derrota de la temporada contra el Xakhtar Donetsk, que els hauria posat en alerta. Perdre, combinat amb la victòria del Leipzig a camp del Celtic, deixava el Madrid amb tres i quatre punts d’avantatge respecte dels seus perseguidors. El punt final classifica de forma matemàtica els blancs, que van patir de valent en els primers compassos del segon temps, quan els ucraïnesos van avançar-se en el marcador gràcies a un gol de Zubkov i van disposar de dues ocasions clares. Ancelotti, que havia reservat alguns titulars, va moure la banqueta. La insistència va acabar amb el gol de cap de Rüdiger en el darrer minut del temps afegit. Ara el Madrid voldrà assegurar-se el primer lloc.

Punt del Sevilla

Els andalusos van jugar un partit seriós a Dortmund i es van avançar gràcies a una diana de Nianzou, però la qualitat local va poder igualar les forces i Bellingham va empatar. El Sevilla, tercer, té dos punts, a cinc dels alemanys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)