Mundial

Deschamps: “Hem perdut contra un rival que disputava de veritat la final d’un mundial, nosaltres no”

França s’ha quedat a les portes d’aconseguir el seu tercer mundial i reeditar el títol de campió de món que va aconseguir el 2018 a Rússia. El seleccionador francès, Didier Deschamps, ha comparegut en roda de premsa després d’aquesta dura derrota contra l’Argentina.

Continuïtat en el càrrec

“Avui no tinc paraules per parlar del meu futur. Estic trist pels jugadors i pel cos tècnic. A principis d’any em reuniré amb el president i ja ho veurem.”

La final

“Ho hem donat tot per tornar al partit. Quan hem tornat del res i se’ns acaba escapant és encara més difícil de digerir, però s’ha d’acceptar. Hem perdut contra un rival que disputava de veritat la final d’un mundial, nosaltres no.”

“L’Argentina té molta qualitat i ha estat molt agressiva sobre el camp. Ho esperàvem. No els trec mèrit. Hem viscut moltíssimes emocions. És cruel. Teníem aquest trofeu molt a prop. No ha pogut ser.”

Canvis de Dembélé i Giroud abans del descans

“No eren per culpabilitzar els jugadors, que han fet molt per portar França fins a la final. L’equip necessitava frescor.”

“Estic molt trist per la derrota, però molt orgullós d’aquest equip”

Varane ha estat un dels pocs jugadors del combinat francès que ha atès els mitjans de comunicació després del partit. Aquestes han estat les seves declaracions:

“Estic molt trist per la derrota, però molt orgullós d’aquest equip. Ha estat un partit difícil. En la primera hora no hem estat gens bé. Després, amb el cor, hem aconseguit empatar. Hem lluitat fins al final i ho hem donat tot per intentar guanyar. Estic trist però també orgullós.”

“No hem aconseguit aplicar el pla que teníem, les coses no han sortit bé, no estàvem en el partit. Quan hem empatat hem estat millor físicament i hem pressionat per aconseguir un títol que al final se’ns ha escapat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)