Mundial

Dibu Martínez, l’heroi inesperat i millor porter

El porter argentí, protagonista en l’últim jugada i en els penals, escollit millor porter del mundial

Si no fos per Leo Messi, protagonista absolut de la final amb el permís de Mbappé i del mundial, el nom d’Emiliano Martínez, el Dibu, hauria estat la gran figura del títol argentí de campió del món, i és que ha estat un dels grans protagonistes de la final amb una aturada providencial a Kolo Muani en l’última acció del partit per forçar la tanda de penals (122’) i aturant un dels llençaments de penal de la selecció francesa.

Aquesta actuació, amb les anteriors com en la tanda de penals contra els Països Baixos, han fet que la FIFA hagi escollit a Dibu Martínez com el millor porter del mundial, per davant de Bono o Livakovic que també havien tingut actuacions brillants amb Marroc i Croàcia, respectivament, els dos altres semifinalistes. “Gràcies a Déu he tret aquell peu. No podia haver somiat un mundial millor que aquest. En la tanda de penals podria haver parat el primer també, però després ha anat tot bé”, ha comentat el porter argentí a la televisió pública del seu país després de guanyar el títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)