Mundial

Scaloni: “Estar al cim és una cosa única”

Argentina, després d’una final boja que s’ha decidit a la tanda de penals, s’ha proclamat campiona del món per tercera vegada en la seva història. Després del partit, el seleccionador argentí, Lionel Scaloni, i diversos jugadors han atès els mitjans de comunicació, la majoria amb llàgrimes als ulls.

Lionel Scaloni

“Crec que encara no ens n’adonem, però és un moment per gaudir. Nosaltres que vivim d’això i que hem estat en les dolentes i en les bones, estem acostumats a aquestes coses. Els jugadors han sabut reaccionar i és mèrit d’ells. Estar al cim és una cosa única”.

Emiliano Martínez

“No hi ha hagut un mundial que hagi somiat tant com aquest. M’han disparat tres vegades i m’han fet tres gols, però després ho he fet tot bé”.

Tagliafico

“La primera part ha estat molt bona. En la segona hem comès errors, però hem sabut sobreposar-nos. S’ha de mantenir aquesta passió i aquesta unió en el futur perquè ens fa millors”.

De Paul:

“Som campions del món, no sé què dir-te. No podia visualitzar la imatge aixecant la copa. Vam néixer per patir. El que és argentí ho sap. Avui és un dels dies més importants de la meva vida. Som justos vencedors”.

Enzo Fernández:

“És un moment que mai oblidaré. Guanyar la copa del món amb el meu país és un honor. Messi s’ho mereix més que ningú. És el meu ídol. Tot ha passat tan ràpidament que ara m’està costant gaudir-ho”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)