Girona

30 euros pel debut al Lluís Companys

El Barça va ser un dels últims clubs que es va sumar al pacte que han signat quinze equips de la lliga per situar el preu de les entrades visitants a 30 euros per partit. D’aquesta manera, els aficionats del Girona podran assistir al partit al camp del Barça a un preu notablement inferior que els 49 euros que van haver de pagar la temporada passada. Lògicament, l’ambient no serà el mateix, i és que els gironins ja no visitaran el Camp Nou, sinó que jugaran per primera vegada en la LFP a l’Estadi Municipal Lluís Companys, que torna a la primera divisió després que el curs 2009/10 l’Espanyol es traslladés a Cornellà-el Prat.

Serà el 67è estadi en què els gironins jugaran en el futbol professional des que hi van arribar fa quinze anys, de manera que els blanc-i-vermells tornaran a estrenar un estadi dos anys després, i és que, com és habitual a primera divisió, el Girona no va debutar a cap estadi el curs passat, a diferència del que havia fet en temporades anterior. Sense anar gaire més lluny, el 66è estadi que va estrenar el Girona en la LFP va ser el camp del Burgos, el Plantío, on el conjunt ja era entrenat per Míchel Sánchez, i s’hi jugava totes les aspiracions de play-off. Un empat a zero, amb una gran actuació de Juan Carlos, va poder certificar el que el 19 de juny acabaria amb una gesta històrica a l’Heliódoro Rodríguez López contra el Tenerife. En aquell mateix curs, els gironins es van estrenar a Lezama, ciutat esportiva de l’Athletic, on jugava l’Amorebieta, i a Can Misses, l’estadi de l’Eivissa.

Aquest curs, a més, el Girona s’estrenarà contra el Granada a Los Cármenes a 1a divisió, tot i haver-hi jugat a 2a divisió A, i és que fa cinc temporades que gironins i andalusos es giren els papers entre 2a A i 1a.

A LA COL·LECCIÓ

Serà el 67è estadi que visitarà el Girona des que va arribar al futbol professional
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)