Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Haurem de fer un bon partit; no som millors que ningú”

L’entrenador del Girona, Míchel Sánchez, va atendre els mitjans en la prèvia del duel entre els gironins i l’Almeria a Montilivi. El de Vallecas té clar que contra el cuer juguen un partit trampa. “Tinc tota la informació de l’Almeria i puc dir que té un equipàs. Ens obligarà a ser més competitius, sobretot en defensa. Han fet bons partits que no han guanyat però tinc la responsabilitat de fer veure a l’equip que el rival és perillós. No som millors que cap equip i hem de demostrar que anem segons per mèrits propis”, va comentar el tècnic del Girona, que hi va afegir: “He vist molts partits de l’Almeria i de l’Eibar de Garitano. Els seus equips són sempre molt competitius i saben què han de fer. Serà molt complicat ja que han fet bons partits ofensius tot i que han encaixat molts gols. Segur que Garitano ha posat més esforç i entrenament durant l’aturada per arreglar-ho. Espero un partit molt complicat i ho haurem de fer molt bé.”

Míchel no va voler sentir a parlar ni del doble duel a casa contra els andalusos i el Celta, ni menys fer-ne cap previsió: “El partit important és l’immediat, després ja ho veurem. El que em preocupa és fer un bon partit i que l’equip tingui un rendiment molt bo. Amb la nostra afició som capaços de tot però hem de treballar molt i bé”, analitzava un Míchel que sobre quines seran les claus de l’enfrontament va dir: “L’Almeria és un equip que té jugadors ràpids en atac, el segon que més driblatges fa, dels que més remata i dels que més centra. És un equip complicat de defensar i és veritat que ha encaixat molts gols però és el canvi que busquen i que faran ja contra nosaltres.”

Un partit especial

Míchel complirà contra l’Almeria el seu partit cent com a tècnic del Girona, una fita que no ha pogut assolir amb els equips que va dirigir anteriorment i als quals va pujar de segona a primera. “Vull celebrar el partit 100 perquè mai he assolit aquesta xifra enlloc. L’equip ha fet coses bones com l’ascens però el dia a dia és el que em fa més feliç. Espero complir 200 i 300 partits. A veure si el club ho té en compte”, va dir en to de broma.

CENT PARTITS

“L’equip ha fet coses bones com l’ascens, però el dia a dia és el que em fa feliç”

EL RIVAL

“Han fet bons partits i són bons en atac tot i que han encaixat massa gols”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)