Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“L’Osasuna és capaç de fer mal a molts equips”

L’entrenador del Girona, Míchel Sánchez, va atendre els mitjans de comunicació en la prèvia del duel del seu equip contra l’Osasuna. El tècnic de Vallecas va ser clar a l’hora de definir el rival com dels més perillosos que hi ha quan juga com a local: “Hem d’agafar la pilota i estar atents en transició defensiva; l’any passat ens van fer els gols així. Nosaltres pensem a atacar i tenim molts jugadors davant de la pilota i, per això, necessitem no perdre-la en situacions complicades. En defensa hem de fer un partidàs, ja que en duels, en segones pilotes, en centrades… ells són molt perillosos i haurem d’aturar aquest joc. Serà molt complicat perquè l’Osasuna és capaç de fer mal a molts equips”, analitzava Míchel, que posava dades damunt la taula per valorar la inquietud que li provoca el conjunt navarrès: “Ha jugat contra el Madrid, l’Athletic, el Barça, el Sevilla, el Betis, el València… No està fent una mala temporada, ja que els rivals que ha tingut han estat molt complicats. Tenen tretze punts, però estan molt bé pel que fa al rendiment, més enllà dels resultats. És el tercer equip que té més pilota en camp rival i en l’últim terç arriben moltes vegades. És un conjunt vertical i, a dins, hi té Aimar Oroz i Moi Gómez, jugadors amb molt talent. Com a referència, tenen un dels jugadors en millor forma com Budimir i, a més, Jagoba Arrasate és dels millors tècnics de la lliga, ja que sap gestionar competitivament els seus futbolistes.”

Míchel es va referir al fet que el contrincant no jugués copa, a diferència del Girona: “El partit que vam jugar contra el San Roque va ser bo per disputar i els jugadors estaran al cent per cent. Esperem fer un gran partit perquè ho necessitem. L’Osasuna és un gran equip, sobretot a El Sadar.”

L’any passat, oblidat

El Girona es tornarà a veure les cares amb el darrer contrincant de la lliga passada, l’equip que el va deixar sense Conference League. En aquell partit a El Sadar, els gironins havien de guanyar per tenir possibilitats d’accedir a Europa, però ho van fer els de Pamplona, que depenien d’ells mateixos: “No penso en aquell partit. Sí que crec que afrontem un duel important i que el rival té qualitat. És un equipàs, amb un entrenador que fa sis anys que hi és, i tenen una agressivitat i una intensitat espectaculars. I a casa, més. Ara venen partits complicats per a nosaltres i hem de veure el nivell que tenim a fora de casa contra l’Osasuna i el Rayo. Esperem oferir la millor versió, ja que només així som capaços de guanyar qualsevol rival”, comentava un Míchel que confia en les possibilitats del seu equip, però que també va amb peus de plom.

L’OSASUNA

“Han jugat contra els equips de la part alta i estan rendint molt bé sempre”

LES CLAUS

“Hem d’agafar la pilota i estar atents en les transicions, ells són verticals”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)