Girona

J. Arrasate

Tècnic de l’Osasuna

“Hem d’estar molt bé per tenir possibilitats”

El tècnic de l’Osasuna, Jagoba Arrasate, és molt conscient que si el Girona mostra el nivell que ha mostrat en altres partits hauran d’estar a un nivell gairebé perfecte per guanyar. “Ve el colíder, que porta un números impressionants. És al que ens hem d’enfrontar i hem d’estar molt bé per tenir possibilitats. És un equip que troba el gol amb molta facilitat, perquè a banda de bons jugadors té uns mecanismes ofensius molt ben treballats”, diu el tècnic, que sap que també tenen armes per fer mal als de Míchel: “Hem trencat una mica la mala ratxa a casa i ho volem continuar fent. Hem d’atacar i intentar sotmetre’ls, portant el partit al nostre terreny,perquè si el Girona se sent còmode com ho ha fet en la majoria de partits és un rival molt difícil d’aturar. Espero veure un Osasuna recognoscible, sense por de saltar a la pressió.”

Arrasate espera un partit en què hi hagi alternatives i moments per a tots dos equips, provocats per les circumstàncies del moment: “Haurem d’alternar el fet de defensar-nos més al nostre camp i sortir a la pressió, perquè el Girona ha superat bé les dues coses en altres partits. Els podem igualar en l’aspecte tàctic, però després hem de ser un equip intens i agressiu, que domini els duels i els moments decisius.”

EL GIRONA

“Troba el gol amb molta facilitat. Si se sent còmode és molt difícil d’aturar”

A CASA

“Hem trencat la mala ratxa que teníem a casa i ho hem de continuar fent”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)