Girona

L’1x1 del Girona

Per Joel Sebastian

Gazzaniga (90’)
fred
Encara maleeix el refús curt després del xut de Moi Gómez que va acabar amb l’1-1 de Budimir, però tampoc va ser una errada clamorosa. L’argentí ha perdut un punt de la seguretat brutal que transmetia a l’inici de la temporada.
Arnau (90’)
ascendent
En el 8’ va servir un caramel a Yangel en forma d’assistència que el veneçolà no va aprofitar amb tot de cara, en la jugada més vistosa en atac. En defensa va haver de treballar quan li van posar el Chimy Ávila i Mojica al costat.
Eric Garcia (90’)
lluitador
Se les va haver amb un davanter de referència com Budimir, que compta amb un físic superior al seu, però ha assolit tant nivell de confiança, gràcies als minuts de Míchel que ho va batallar tot sense calcular uns danys que van ser ‘pocs’.
Blind (90’)
iniciador
Juntament amb Eric Garcia van ser els primers jugadors a iniciar el joc buscant connectar amb Aleix Garcia i Yangel Herrera o, directament, buscant les diagonals als extrems. El neerlandès sempre ho va fer amb criteri i encert.
miguel (90’)
valent
S’ha posat al cap que no ha de rifar cap pilota i realment no en rifa cap. Ja pot estar pressionat per dos jugadors que busca triangular en espais curts per sortir de la pressió. A sobre va tenir l’encert de fer la centrada en el 2-2 de Dovbyk.
Yangel (90’)
irregular
En el 8’ va tenir la millor ocasió del Girona més enllà dels gols amb una rematada de cap sol com un mussol a centrada d’Arnau. Va perdre massa pilotes, la més greu buscant una sotana que va acabar amb l’1-1 del conjunt navarrès.
Aleix garcia (90’)
brillant
Li va costar entrar en joc però quan ho va fer, ho va fer amb criteri i fent anar l’equip cap al costat i el ritme que ell va voler. Amb el matx coll avall va assolir un nivell brutal culminat amb el seu tercer gol de la temporada.
yan couto (70’)
pla
El joc ofensiu per banda es va bolcar pel costat esquerre de Savinho i quan va intentar-ho, compenetrant-se amb Arnau, no va poder desequilibrar amb contundència. Tsygankov el va rellevar i va aportar més verticalitat.
iván Martín (85’)
eficaç
Tapat, com és habitual, però efectiu i a lloc quan se’l necessita. El basc va sumar la tercera diana del curs seguint una contra trenada entre Blind, Savinho i Dovbyk. El mitjapunta va marcar a pler perquè va creure i arribar a la jugada.
Savinho (90’)
vertical
La majoria dels atacs del primer temps van arribar pel seu costat. I és que, quan està endollat –i això es nota– els seus companys el busquen sense parar. Deixa enrere contraris amb una facilitat sorprenent.
dovbyk (85’)
enlluernador
Quan el veus penses que és un ariet com els d’abans; d’àrea, rematador i referent. Però l’ucraïnès està demostrant en cada partit que fa més coses que jugar a prop de la porteria. Va fer una diana i va repartir dues assistències.
Tsygankov (20’)
present
La seva entrada va donar aire a la banda dreta i va tenir la fortuna, després d’un misto, de fer el 2-3 per culminar la remuntada.
Stuani (5’)
inèdit
Gairebé no va tocar cap pilota si bé tenia clar que havia de lluitar-ho tot per tenir una mínima ocasió. Ho va fer i no se li pot retreure res.
Portu (5’)
assistent
Va moure’s de dins cap enfora i en una bona combinació va fer la centrada perquè Aleix Garcia establís el 2-4 definitiu.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)