Girona

Les primeres passes del somni

Real Sociedad 1 Girona 1

REAL SOCIEDAD:Remiro; Traoré (Álex Sola, 73’), Zubeldia, Le Normand, Aihen; Zubimendi, Brais, Turrientes (Olasagasti, 80’); Take Kubo (Ali Cho, 73’), Oyarzabal (Sadiq, 73’) i Carlos (Barrenetxea, 59’).GIRONA:Gazzaniga; Arnau (Bernardo, 91’), David López, Blind, Miguel; Yangel (Iván Martín, 85’), Aleix Garcia; Savinho (Valery, 64’), Tsygankov, Yan Couto (Pablo Torre, 64’); i Stuani (Dovbyk, 64’).GOLS:1-0 (5’) Kubo. 1-1 (72’) Dovbyk.ÀRBITRE:Hernández Maeso ( extremeny).T.G.:Le Normand (43’) i Olasagasti (85’), de la Real, i Arnau (9’), Stuani (45+3’), Miguel (79’), David López (91’) i Gazzaniga (91’), del Girona.T.V.:cap.PÚBLIC:30.848 espectadors al Reale Arena.

El Girona va visitar Anoeta i va demostrar, a diferència d’altres temporades, que ja era un equip amb personalitat i un estil marcat, tot i afrontar la primera jornada del campionat. La Real va dominar un primer acte en què Kubo va fer un gol matiner i Oyarzabal va tenir oportunitats de fer-ne un segon. La insistència i el bon treball del segon acte van permetre als gironins d’esgarrapar un bon punt per créixer gràcies a l’estrena golejadora de Dovbyk.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)