Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Només necessito que l’equip tingui salut”

Míchel Sánchez va comparèixer en la roda de premsa prèvia al partit de Montilivi contra la Real Sociedad i va donar la seva visió respecte al mercat hivernal. “El millor és que no hagi sortit cap jugador. Per a mi era molt important. L’atmosfera de treball és bona i això és el més important. Només necessitem que l’equip tingui salut fins a final de temporada”, va dir el madrileny.

Un cop girat full al mercat, Míchel es va centrar en el rival d’avui: “Per mi és un dels millors equips d’Europa, té una plantilla molt bona. Les baixes de Kubo i Traoré són importants però té altres jugadors que els poden suplir, en atac i en defensa. Tenen un ritme de joc molt alt i la seva pressió és a l’esprint.” El de Vallecas també va assenyalar una de les claus per al duel a Montilivi: “Hem de mirar cap a porteria rival en cada moment de la possessió. Si fas un pas cap enrere, ells són capaços de pressionar molt bé l’home. Passen molt poc temps en fase defensiva. Sense pilota hem de ser capaços que ells juguin més llarg per poder recuperar ràpid.” Míchel no va voler dir que li preocupa perdre homes per les targetes ni tampoc que en cas de victòria seria un “pas definitiu” per entrar a Europa. “Hem d’anar partit a partit”, va refermar. També li van preguntar per la possibilitat de rebre moltes ofertes aquest estiu, però Míchel va desviar l’atenció i va refermar la confiança en el Girona. Finalment, el tècnic va parlar d’Antal i la seva renovació: “És una molt bona notícia. Són passes endavant que fa el club, estem creixent i ho volem continuar fent.”

SOBRE EL MERCAT

“El millor del mercat és que no hagi sortit cap jugador, per a mi el vestidor és «top»”

RESPECTE AL RIVAL

“La Real és dels millors equips d’Europa, tenen un ritme alt en la pressió”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)