Girona

“El Girona té grans jugadors i el tècnic en treu rendiment”

Imanol Alguacil Tècnic de la Real

Imanol Alguacil va atendre els mitjans locals en la prèvia del duel que el seu equip disputarà a Montilivi contra el Girona. El basc cataloga el matx de complicat i va mostrar els seus respectes cap al conjunt dirigit per Míchel: “La gran temporada que està fent el Girona els està portant a una mitjana de punts de rècord. Crec que només el Bayern ha fet més gols que ells en les cinc grans lligues europees i els ha esta sortint tot de cara”, deia Imanol, que hi afegia: “A part de grans i molt bons jugadors, tenen un entrenador que n’està traient el màxim rendiment. Per això estan on estan, competint amb el Madrid, l’únic equip que els ha guanyat. Serà molt complicat.”

L’entrenador d’Orio va insistir a lloar el joc i la feina que està fent el Girona: “Introdueixen matisos segons el rival i del que pensen que pugui fer, però durant tot l’any han estat fent el mateix. A còpia de possessió i de prendre la pilota al rival generen moltes situacions de gol i estan en un moment de molta confiança, donant un gran nivell. El Girona és on és per mèrits propis i si tenen una mitjana de punts de rècord deu ser perquè estan fent molt bé les coses”, sentenciava un Imanol que va maleir les baixes amb què afronta el partit: “No hi ha excuses. En aquest mes de febrer ens arriba el millor i no volem mirar enrere.”

EL GIRONA

“A còpia de possessió i de prendre la pilota al rival generen situacions de gol”

LLOANÇA

“És on és per mèrits propis i si suma els punts que suma és per fer bé les coses”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)