Girona

El febrer congelat

Sotrac. El Girona, que al Bernabéu va encadenar per primera vegada dues jornades sense vèncer, a San Mamés n’enllaça dues sense puntuar

El Girona va sucumbir a San Mamés tot i tenir possibilitats de, com a mínim, empatar a tres en el tram final i endur-se un punt que li hauria permès mantenir els deu punts d’avantatge respecte de l’Athletic, el cinquè, i primer equip que no disputarà la Champions el curs vinent. Els gironins van enllaçar a la catedral la segona derrota en la lliga, tot just la tercera del curs, i des que va començar el mes de febrer, el Tormalet del calendari, només han pogut sumar un punt dels nou que s’han disputat.

Els de Míchel van empatar a zero a Montilivi contra la Real Sociedad i han perdut al Santiago Bernabéu contra el Madrid (4-0) i a San Mamés contra l’Athletic (3-2). Els gironins tancaran el mes més dur de la temporada rebent dilluns vinent el Rayo Vallecano a Montilivi (a les 21 h), on espera tornar, per fi, al camí del triomf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)