Futbol sala

Set dies clau i el derbi entremig

Futbol sala. Després del parèntesi pels compromisos de seleccions, el Barça vol redreçar el rumb en la lliga amb els partits contra l’Osasuna de demà, l’Industrias divendres i el Llevant dimarts vinent

Després d’una aturada pels partits de seleccions que havia de ser terapèutica, el Barça va reprendre ahir les dobles sessions de treball a la ciutat esportiva amb la incorporació dels sis jugadors internacionals i amb el propòsit de redreçar el rumb en la lliga, en què després de sis partits és penúltim amb dos punts de dotze possibles. Per començar la remuntada, l’equip d’Andreu Plaza afronta set dies clau amb els partits de demà a la pista d’Anaitasuna contra l’Osasuna Magna, el derbi català de divendres al Palau Blaugrana contra l’Industrias Santa Coloma i la visita a la pista del líder, el Llevant, dimarts vinent. En aquest sentit, el capità, blaugrana Sergio Lozano, que ahir feia 32 anys, es mostra optimista: “Ens ha anat molt bé la selecció per desconnectar i sortir d’aquesta mala dinàmica, que no mereixem per joc i mèrits. Espero que l’aturada hagi servit per recarregar piles i oxigenar-nos.”

Industrias-Antequera

Abans del derbi de divendres, l’Industrias, onzè amb 6 punts, rep avui un rival directe, l’Antequera (18:30 h per Esport 3), amb el repte de sumar la primera victòria al Camp del Ferro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)