Waterpolo

Reacció marinera

Waterpolo. L’Atlètic Barceloneta marca el ritme contra el Jug Dubrovnik des de l’inici i aquest migdia (14 h) pugnarà pel cinquè lloc de la Champions de Belgrad contra el Waspo98 Hannover

At. Barceloneta 12 Jug Dubrovnik 9

ZODIAC CN ATLÈTIC BARCELONETA:Aguirre; Famera, Munárriz (2), De Toro (1), Larumbe (2), Pavillard (1), Fernández, Asensio (1), Perrone (1), Biel (2), Bustos (2) i López Pinedo..JUG DUBROVNIK:Popadic; Vukojevic, Fatovic, Burdjelez, Jokovic, Papanastasiou (2), Tomasovic, Argyropoulos (3), Krzic, Kakaris (3), Stahor, Zuvela (1) i Jurisic.PARCIALS:4-2, 2-0, 3-4 i 3-3.ÀRBITRES:Dervieux i Ohme.

Sense possibilitats de lluitar pel títol i sense el seu màxim referent ofensiu –Granados va ser sancionat amb un partit per un cop a un rival al final del duel contra el Pro Recco– l’Atlètic Barceloneta va reaccionar de valent i es va guanyar el dret de lluitar per la cinquena plaça de la Champions després d’un triomf coral contra el Jug Dubrovnik. El seu rival serà el Waspo98 Hannover (14 h), que va sorprendre un CN Marsella (11-9) minvat per algunes baixes per covid-19 en el partit inaugural de la segona jornada a Belgrad.

L’equip mariner, més intens en atac i en defensa, va marcar el ritme en els dos primers quarts (6-2) i va saber gestionar la renda fins al final. Vuit dels deu jugadors de camp de l’Atlètic Barceloneta van marcar. El partit va ser especial per a Elvis Fatovic, que per primer cop s’enfrontava a l’equip en què va guanyar dues Champions com a jugador (2001 i 2006) i que va entrenar cinc temporades (2007-2011). Per postres, s’enfrontava a l’equip en què juga el seu fill, Loren Fatovic, tot i que ja ho havia fet sovint quan el primogènit defensava els colors de Croàcia i el pare dirigia la selecció australiana.

Els finalistes

El Pro Recco pugnarà aquest vespre (19.30 h) per revalidar el títol contra el Novi Belgrad, l’amfitrió, després que superessin el Ferencvàros (10-7) i el Brescia (13-14), respectivament.

ELS VESTIDORS

Estic feliç per la resposta de l’equip. Dijous vam fer un dels millors partits de l’any i avui contra el Jug no era fàcil
Elvis Fatovic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)