El Barça fa de favorit contra el Logronyo

Handbol. Venç amb molta claredat i es juga avui la copa Asobal (18 h, La Liga Sports TV) contra el Bidasoa, que elimina el Fraikin Granollers

Bidasoa 32 Granollers 28

BIDASOA:Sierra; Cavero (14), Adrián Fernández (5), Furundarena, Matheus, Tesoriere i Zabala (3) –equip inicial–; Ledo (p.s.), Ugarte (1), Iríbar, Tao Gey-Emparan (2), Odriozola (2), Aginagalde (1), Mugica, Nieto i Dariel García (4).FRAIKIN GRANOLLERS:Rangel; Sergi Franco (5), Chema Márquez (4), Gurri (5), Pol Valera Rovira (5), Salinas (3) i Adrià Martínez (4) –equip inicial–, Pol Valera Juaneda (p.s.), Edgard Pérez (1), Alejandro Márquez, Oriol Rey (1), De Sande i Amigó.PARCIALS:3-3; 7-6; 9-9; 12-12; 13-15; 16-17; 16-20; 20-20; 23-21; 24-24; 29-26; 32-28.ÀRBITRES:Álvarez Menéndez i Friera Cavada. Van excloure per dos minuts Oriol Rey (2), Adrián Fernández i Tesoriere.

Barça 40 Logronyo 26

BARÇA:Maciel; Aleix Gómez (4, 1 p), N’Guessan (3), Thiagus Petrus (1), Ali Zein (1), Mem (5), Ángel Fernández (1) –equip inicial–; Aitor Ariño (2), Janc (1), Cindric (5), Langaro (5), Richardson (3), Macuk (2), Ben Alí i Fàbregas (7).LOGRONYO:Jorge Pérez; Lamine (4, 2p), Rivero (3), Casado (2), Moreira (1), Serradilla (3), Rubiño (2) -equip inicial-; Vial (p.s.), Markelau (p.s.), Dorado (5), El Korchi (-), Javier Rodríguez (2), Domenech, Cadarso (4) i Kisselev.PARCIALS:3-3; 7-4; 10-6; 14-7; 18-9; 21-11; 23-14; 27-16; 31-17; 36-20; 39-22; 40-26.ÀRBITRES:Jorge Escudero i Jesús Escudero. Van excloure per dos minuts Kisselev, Domenech, Alí Zein i Janc.

El Barça va vèncer el Logronyo ahir a Saragossa amb molta solvència i poc desgast per 40-26 en la segona semifinal de la copa Asobal i es jugarà avui el títol (18 h) contra el Bidasoa, que va esvair les il·lusions del Fraikin Granollers (32-28). L’equip de Carlos Ortega, per tant, fa la impressió que arriba ben endollat a la final a quatre de la lliga de campions que s’ha de jugar a Colònia els dies 18 i 19 de juny . El pivot Ludovic Fàbregas va tornar amb encert a l’equip, un valor afegit. De fet, ben assistit pels seus companys va ser el màxim golejador del partit amb set gols en vuit llançaments i va ser designat MVP d’un partit plàcid per al conjunt català. El Barça afrontarà la seva 23a final de la competició que ha guanyat en les deu últimes edicions a la recerca del seu dissetè títol.

El Barça va fer el primer estrip amb dos gols seguits de contraatac marcats per N’Guessan i Mem gràcies a una defensa intensa (8-4) que va ofegar de seguida el rival. El porter Leo Maciel va contribuir amb bones aturades i els blaugrana van anar incrementant l’avantatge, estressant l’atac rival amb una defensa de gran nivell i fent molt mal en els contraatacs. De fet, el Barça va deixar el partit pràcticament sentenciat en la primera part, tant numèricament com per les sensacions transmeses i pel desencís que va provocar l’exhibició blaugrana a les files rivals.

El Fraikin Granollers, per la seva banda, va pagar uns minuts de col·lapse en la segona part i la precipitació en el tram final el va acabar condemnant. El conjunt vallesà havia dominat bona part del primer temps i la posada en escena del segon. En tot cas, el brillant subcampió de la lliga i de la copa del Rei tanca el curs amb molt bona nota.