Atletisme

Allyson Felix signa un comiat de bronze i la dinovena medalla en mundials

L’atleta més llorejada de la història tanca la seva carrera amb el tercer lloc en el relleu de 4x400 m mixt a Eugene

La californiana Allyson Felix, de 36 anys, s’ha acomiadat de la gran competició amb una altra medalla a la seva col·lecció, la de bronze en els relleus de 4x400 m mixt del mundial d’Eugene. Amb aquest podi, l’elegant velocista nord-americana referma la seva condició d’atleta més llorejada i amplia el botí fins a les dinou medalles: tretze d’or, tres d’argent i tres de bronze. “Ha estat molt especial. M’he sentit molt estimada. No sabia exactament el que esperar pel fet de córrer a casa, però s’han complert totes les expectatives. És una nit que aprecio molt”, ha confessat Felix.

Una gran última posta de la dominicana Fiordaliza Cofil ha deixat sense títol als Estats Units, que a més ha vist com la representant neerlandesa li arrabassava la plata per la davallada de l’últim rellevista del país amfitrió, Kenndy Simon. Així, el títol i la segona millor marca de la història ha estat per a la República Dominicana (3:09.82), seguit pels Països Baixos (3:09.90) i els Estats Units (3:10.16).

Títols de marxa

El relleu mixt ha posat el punt i final a la primera jornada del mundial, que també ha coronat els campions dels 20 km marxa: Kymberly García Leon (1h26:58), amb una fita històrica per a l’atletisme del Perú, i el japonès Toshikazu Yamanishi (1h19:07), que ha revalidat el títol de Doha.

Kerley (9.79) impressiona

En les sèries de 100 m ha impressionat el nord-americà Fred Kerley, que amb una posada en acció elèctrica ha signat el millor registre d’unes eliminatòries (9.79).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)